17 de novembre de 2019 17/11/19

Cs critica que "el PP vote en contra de crear una Comissió d'Investigació a Torreblanca per a protegir a l'alcaldessa socialista"

Cs critica que "el PP vote en contra de crear una Comissió d'Investigació a Torreblanca per a protegir a l'alcaldessa socialista" - (foto 1)
  • La portaveu provincial, Merche Ventura, exigeix "transparència i explicacions tant a socialistes com a populars"

Després de la votació en contra del PP a Torreblanca a la proposta de Cs per a impulsar una Comissió d'Investigació amb motiu de la declaració com investigada de l'alcaldessa socialista, Josefa Tena, per presumptes irregularitats en el fraccionament de pagaments de factures, la portaveu provincial de Ciutadans (Cs), Merche Ventura, s'ha mostrat "molt crítica amb l'actitud d'un Partit Popular que ha evitat que la primera edil done les explicacions pertinents en el Consistori i s'indague sobre què és el que ha ocorregut amb aquests recursos públics". "Ens sorprén que després de les paraules de la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, en les quals acusava el PSOE de protegir a Tena, ara siga el PP el principal salvador de l'alcaldessa". "I és que al final, PP i PSOE sembla que sempre s'acaben unint per a protegir els seus cortijos", ha postil·lat Ventura. 

Així doncs, la portaveu ha lamentat que "presumptes embolics interns en el si del PP local, amb un vot a favor i dos decisius en contra, hagen frenat la cerca de la transparència". "En Cs respectem els terminis judicials però també exigim responsabilitats polítiques, encara que desgraciadament en aquest cas no es produiran", ha explicat la portaveu, qui ha insistit que "tant PSOE com PP donen la cara i li expliquen als veïns de Torreblanca què és el que està passant realment ací".

 

ocultar
Cs critica que "el PP vote en contra de crear una Comissió d'Investigació a Torreblanca per a protegir a l'alcaldessa socialista"
Pujar