elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira eliminarà en 2021 la taxa d'ocupació de via pública per al comerç local i l'hostaleria

Teulada Moraira eliminarà en 2021 la taxa d'ocupació de via pública per al comerç local i l'hostaleria

  L'Ajuntament de Teulada Moraira va celebrar ahir el seu ple ordinari del mes de desembre de manera telemàtica a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.

  Entre els 12 punts a tractar ha estat la suspensió de la taxa municipal per utilització privativa o aprofitament d'espais per ocupació de via pública o terrenys d'ús públic que beneficiarà al comerç local i l'hostaleria de Teulada Moraira.

  La mesura, proposta per la Regidoria de Foment delegada a Adrián Ruiz, ha sigut ratificada amb la unanimitat de tota la corporació municipal seguint l'aprovat en el pla Reactiva Teulada Moraira que recollia diverses mesures d'índole social, econòmica i de salut pública per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària del COVID-19. Una d'aquestes mesures ha sigut la subvenció d'aquest impost l'any 2020 que ja s'ha realitzat i com a continuïtat a aquest suport a les empreses, en aquest moment s'aprova una ampliació per al 2021. Aquesta mesura suposa que l'administració local deixarà d'ingressar el 2021 més de 200.000€.

  El Regidor de Foment ha comentat que els efectes econòmics adversos derivats de la crisi sanitària es viuran a llarg termini pel que donar continuïtat a aquesta mesura és una manera de donar cobertura durant un any més al comerç i l'hostaleria del municipi. Igualment, estem treballant en una altra sèrie d'actuacions de suport per a la resta de sectors”

  L'alcaldessa Rosa Vila ha esmentat: aquesta iniciativa segueix la línia del treball realitzat enguany per a pal·liar els efectes econòmics en el nostre sector comercial, 2021 es preveu amb incertesa i és per això que des de l'administració local hem decidit donar aquest suport a dos sectors importants per al nostre poble dintre de les possibilitats que la llei ens permet, ja que moltes vegades aquestes no ens permeten eliminar o modificar impostos i taxes com voldríem.

  Pujar