1 de juny de 2020 1/6/20

Teulada Moraira commemorarà els 400 anys de la Sala de Jurats i Justicies amb una extensa programació d'activitats

Teulada Moraira commemorarà els 400 anys de la Sala de Jurats i Justicies amb una extensa programació d'activitats - (foto 1)

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la Regidoria de Cultura, vol posar en valor la Sala de Jurats i Justicies que commemora enguany el seu 400 aniversari. Per a això, s'han programat al llarg de l'any una sèrie d'activitats lúdiques i culturals.

    Aquesta programació comprén cicles de conferències, literatura i història; exposicions i mostres d'art; representacions d'arts escèniques; pirotècnia, esdeveniments musicals i gastronòmics. A més, amb aquesta celebració es busca la promoció de la Sala i el municipi per a això es faran campanyes promocionals, es decorarà i millorarà l'escena urbana i es potenciarà el patrimoni immaterial.

    La Sala de Jurats i Justicies va ser construïda fa 400 anys en un moment d'expansió de la vila de Teulada. Va ser el primer edifici civil per a reunions de les autoritats locals. L'edifici ha tingut diferents usos al llarg de la seua història, va ser llotja de contractació i comercial, lloc d'assaig per a la banda de música i oficines municipals.

    Pujar