elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El festival Cocodrilo FamiLifestival viatja fins a Pedreguer amb música en viu, espectacles familiars i activitats per a totes les edats

El Festival durante la edición de 2021
El Festival durante la edición de 2021

  Naturalesa, activitats en família, música en viu, espectacles per a totes les edats, màgia, circ o ioga. El festival infantil Cocodril FamiLifestival torna este 2024 viatjant fins al municipi de Pedreguer, on s'organitza per primera vegada en la seua història.

  Així, la VII edició d'este mític festival familiar es desplaça fins a la Marina el pròxim dia 8 de juny, quan l'idíl·lic parc del Patronat s'omplirà de riures i diversió amb este espai d'oci i de relax en família.


  Així, el festival familiar recobra forces amb la seua primera edició a Pedreguer, on tornaran a pujar a l'escenari alguns dels grups que més han agradat i que els han acompanyats durant estos anys i d'altres propostes noves.

  I és que en esta sèptima edició oferiran la seua música els grups Gatetemon, La Chica Charcos i Senyor Tomaca.


  Màgia, circ o ioga

  Es tracta d'un festival familiar en en el qual ballar, jugar i cantar en família amb la música en directe, però també per a gaudir amb altres activitats com a compte-contes, classes de ioga amb Caro Rueda o teatre, o esports i un taller de circ i malabars per als més majors.


  També hi haurà manualitats, pintura, cursos ecològics, parcs de boles i fins i tot una zona de descans perquè els pares i mares puguen relaxar-se tranquil·lament. Tallers d'expressió artística, jocs tradicionals de fusta i espectacles de màgia amb el mag Maglean o una jornada amb l'arterapeuta transdisciplinària Loly Mise, completaran la programació.


  Així mateix, hi haurà una zona bebés, una ludoteca amb animació, tallers sensorials, areneres, activitats i jocs específicament dissenyats per un equip d'experts en psicologia infantil.

  Les entrades ja disponibles en la web amb ofertes per a famílies monoparentals i nombroses per a gaudir d'esta jornada en família a Pedreguer, a només 30 minuts de zones com Gandia o Benidorm.


  Pujar