elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira amplia l'horari de les calefaccions en els seus centres educatius

  A causa de la situació sanitària, cal tindre molt present el protocol sobre ventilació a les aules. En aquest protocol s'assenyala que la ventilació natural és la mesura més eficaç i la que s'està adoptant de forma generalitzada a Europa, on les finestres de les aules s'han d'obrir per a ventilar cada 25/30 minuts durant uns 3/5 minuts i per tant, no és necessari tindre les finestres obertes tot el dia. A més, cal realitzar una ventilació creuada aprofitant intervals de temps com els canvis de classe o pauses de descans.

  Així mateix, els sistemes de calefacció dels centres educatius poden estar en marxa tot el temps que siga necessari, ja que en cap protocol de seguretat a les aules es recomana el contrari.

  Després d'una conversa amb els equips directius dels centres, les calefaccions dels nostres centres es posaran en marxa a primera hora del matí (06.00h) abans del començament de les classes i s'augmentarà el nombre d'hores en funcionament per a garantir una temperatura de confort a les aules.

  A més, l'Ajuntament reforçarà la calefacció de les aules prefabricades adquirint radiadors independents.

  Durant l'onada de fred les calefaccions estaran enceses de dilluns a diumenge ininterrompudament per a mantindre una temperatura constant a les aules.

  Els centres educatius han sigut i són els espais segurs davant el virus i a més combaten un altre: el de la desigualtat. Les escoles són un servei essencial per a les nostres famílies i per això hem decidit garantir la seua continuïtat. De nou, reiterem l'agraïment a la comunitat educativa de Teulada Moraira per l'aplicació de les pautes i mesures de seguretat que estan permetent l'educació presencial.

  Pujar