elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada aprova 1,5 milions d'euros en ajudes als comerços

Teulada aprova 1,5 milions d'euros en ajudes als comerços
  • L'Ajuntament llança aquestes mesures per a ajudar i fer costat al comerç local

L'Ajuntament de Teulada ha aprovat en el ple ordinari d'aquest dijous, 22 d'abril, destinar 1.500.00€ del seu romanent a ajudes de suport al comerç local de Teulada Moraira, amb la finalitat d'alleujar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

Amb el Pla Impulsa es destinaran 1.000.000 euros, de fons propis del consistori, amb els quals es podran justificar despeses de les empreses locals com a taxes de fem, autònoms o seguretat social, lloguer o hipoteca i/o material preventiu contra la COVID (màscares, guants, etc.), entre altres.

D'altra banda, es destinaran 500.000 euros amb el Xec Comerç. Aquest beneficiarà tant a ciutadans empadronats en el municipi com als comerços inscrits en aquest projecte. Així doncs, tota persona que estiga empadrona a Teulada Moraira, per cada compra que realitze d'un import determinat, podrà sol·licitar un d'aquests xecs pel mateix valor.

Dues mesures que l'Ajuntament de Teulada impulsa per a ajudar i fer costat al comerç local. Des del consistori se'ls mantindrà informats sobre les actualitzacions d'aquestes ajudes, en què consistiran i com s'aniran desenvolupant.

Pujar