5 de juny de 2020 5/6/20

Teualada - Moraira organitza un curs sobre el maneig de pólvora per a la ciutadania

Teualada - Moraira organitza un curs sobre el maneig de pólvora per a la ciutadania - (foto 1)

    La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Teulada Moraira i la Associació Pren-Li Foc a la Metxa ha organitzat un curs sobre el maneig de la pólvora obert a tota la població. Aquesta formació permet obtindre el carnet CRE (consumidors reconeguts com a experts) per a poder participar de determinats espectacles pirotècnics.

    La formació, a càrrec de la Asociacion Pren-Li Foc a la Metxa, serà el 15 de març de 09.00 a 14.00 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Teulada i es tractaran les despertàs i correfocs. El carnet que s'entrega per finalitzar el curs és obligatori per a poder disparar pólvora.

    El seu preu és de 10 euros, i està destinat a majors de 8 anys. Les inscripcions seran fins al 10 de març en festes@teuladamoraira.org. Els menors d'edat hauran de portar signant una autorització.

    “El maneig de la pólvora és alguna cosa que veiem normal, perquè forma part de la cultura de tots els pobles valencians, però és un element perillós que cal aprendre a manipular. Aquests cursos, permeten formar en matèria de seguretat, es coneix els diferents tipus de materials pirotècnics, com usar-los i disparar de la forma més correcta. Animem a totes les persones que participen en festes i li agrade la pólvora a formar-se, perquè és imprescindible, per la seua seguretat i la de tota la ciutadania”, ha comentat Aitor Llobell, regidor de Festes de Teulada Moraira.

    Pujar