20 d’octubre de 2020 20/10/20

La Policia Local de Teulafa Moraira intensificarà controls i vigilàncies durant el mes de març

    La Policia Local de Teulada Moraira ha preparat un pla d'actuació per al mes de març amb la finalitat d'incrementar la prevenció i control de certes àrees, i la conscienciació ciutadana, sempre sota les premisses de seguretat, convivència social i trànsit viari.

    La Policia Local planifica una sèrie d'accions i objectius dins del seu pla director, totes elles tenen en compte les informacions i suggeriments rebuts pels veïns. Per a aquest mes de març es realitzaran controls de cubes d'abocaments fora dels llocs establits per a això i de trànsit sobre vehicles mal estacionats damunt de la vorera, en zones de càrrega i descàrrega i en l'estacionament indegut en l'avinguda de Santa Catalina.

    A més, s'intensificarà el control de les conductes il·lícites en platges, els voltants de l'ermita de Sant Vicent Ferrer i Plaza dels Porxes. Així com es vigilaran els actes vandàlics en el Portixolet i circuit saludable. Amb aquestes mesures es busca la conscienciació de la ciutadania, el respecte a la convivència veïnal i el patrimoni.

    Aquest mes, se seguirà amb el seguiment de protecció a víctimes de violència de gènere; s'intensificarà la vigilància en la partida de Benimeit i es controlarà el trànsit de vehicles en carrer Joan XXIII i carrer Dénia.

    Pujar