19 d’octubre de 2020 19/10/20

L'Ajuntament de Teulada Moraira rep 113.190,04€ de subvencions de la Diputació d'Alacant destinades a prestacions socials

L'Ajuntament de Teulada Moraira rep 113.190,04€ de subvencions de la Diputació d'Alacant destinades a prestacions socials - (foto 1)

  La Diputació Provincial d'Alacant ha aprovat la concessió de dues subvencions a l'Ajuntament de Teulada Moraira destinades als serveis socials municipals.

  La primera d'elles ascendeixi a 45,031€ i ha anat dirigida a mesures extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19. Amb aquesta subvenció, Teulada Moraira a reforçat els dispositius d'atenció a persones sense llar, amb el personal i mitjans materials adequats, assegurant que tant elles com els qui les atenen estiguen degudament protegides i possibilitar l'ampliació, tant en el temps d'estada com en intensitat d’aquests.

  També està destinada a ampliar la dotació de les partides destinades a garantir ingressos suficients a les famílies, per a assegurar la cobertura de les seves necessitats bàsiques, ja siguen aquestes d'urgència o d'inserció.

  La segona subvenció, ha tingut un import de 68.159,04 € i està destinada a Ajuntaments de Municipis amb població inferior a 20.000 habitants, Entitats d'Àmbit Territorial Inferior al Municipi i Mancomunitats de la Província d'Alacant, per a Serveis i Programes relacionats amb els serveis socials d'atenció primària. En aquest cas l'ajuda es destina als serveis d'ajuda a domiciliés.

  “ Aquesta subvenció atorgada per la Diputació d'Alacant ha estat molt important per a poder reforçar els serveis municipals de la regidoria de Benestar Social en aquests moments on tan necessaris són per a la ciutadania més desfavorida”, ha assenyalat la regidora Mamen Botija.

   

  Pujar