26 de novembre de 2020 26/11/20

Gran èxit de participació en la campanya de neteja de fons i platges a Teulada Moraira

Gran èxit de participació en la campanya de neteja de fons i platges a Teulada Moraira - (foto 1)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira ha organitzat a través de la regidoria de medi ambient amb la col·laboració de Teumo Serveis una campanya de neteja de fons i platges que s'ha realitzat aquest matí.

  Tots els participants s'han reunit a l'esplanada del Castell de Moraira on se'ls ha entregat per part de Carlos Martínez un kit de neteja i una bossa amb avituallament individualitzada. S'han organitzat diversos grups de treball i a continuació cadascun d'ells s'ha desplaçat a les seues àrees de neteja.

  La campanya ha tingut un gran acolliment i cobertura, ja que han col·laborat els clubs de busseig La Galera i Scuba Moraira, el Club Nàutic Moraira que ha aportat una llanxa, Nàutica Mengual amb una llanxa i el grup de Caiac Teulada Moraira amb diversos caiacs i col·laborant en la neteja de la zona del Senillar.

  En total han participat 33 voluntaris per a les platges, 40 bussejadors en la neteja de fons, 4 llanxes, 1 moto aquàtica i diversos caiacs.

  Carlos Martínez ha agraït la implicació de tantes persones compromeses i ha ressaltat la importància de conscienciar a les noves generacions de la transcendència que té cuidar l'entorn i de donar exemple amb les nostres accions. També ha manifestat que espera que aquest dia siga el primer de molts amb un gran nombre d'accions positives pel medi ambient de Teulada Moraira perquè la idea és crear un grup permanent de voluntaris ecològics que puga cobrir les necessitats mediambientals del nostre municipi.

  Pujar