18 de gener de 2021 18/1/21

Gran èxit de l'espectacle ‘L’ESO canta amb cor’ en el qual van participar més de 300 estudiants de Paiporta, Benissa i Teulada Moraira

Gran èxit de l'espectacle ‘L’ESO canta amb cor’ en el qual van participar més de 300 estudiants de Paiporta, Benissa i Teulada Moraira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gran èxit de l'espectacle ‘L’ESO canta amb cor’ en el qual van participar més de 300 estudiants de Paiporta, Benissa i Teulada Moraira - (foto 2)
  Gran èxit de l'espectacle ‘L’ESO canta amb cor’ en el qual van participar més de 300 estudiants de Paiporta, Benissa i Teulada Moraira - (foto 3)

  L’ Auditori Teulada Moraira es va omplir ahir de música i joventut amb la representació de ‘L’ESO canta amb cor’ un espectacle en el qual van participar 300 alumnes de secundària de les localitats de Paiporta, Benissa i Teulada Moraira. El públic va omplir l’Auditori i va compartir amb els joves aquest acte que parlava d'emocions i que va ser organitzat pel IES Teulada al costat del Conservatori Professional ‘Mestre Berenguer’ de Teulada.

  Entre el públic es trobaven presidenta del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, Encarna Cuenca; l'alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila, i membres de la Corporació Municipal; l'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, i altres representants polítics de la localitat; edils de Paiporta, i representants polítics del Poble Nou de Benitaxell, localitat que te estudiants que participaven, alumnes de l'IES Teulada.

  L'alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila, va agrair l'esforç a l'alumnat participant i al professorat encarregat d'aquest esdeveniment. La primera edil va destacar la importància de la unió, del treball en equip “imprescindible per a fer front als grans problemes de la societat”, va concloure.

  La representació va començar amb un tema interpretat per tots els participants, “RqRqR”, una cançó que contribueix a detectar els principals problemes relacionats amb la violència de gènere entre l'alumnat.

  Després, van anar actuant un a un els tres centres educatius. Primer l'IES La Sénia i el Cor de la Unió Musical de Paiporta amb “Clowtata 3” i “Quijote-Sancho”; després l'IES Josep Iborra amb la Coral Benissenca amb les obres amb les obres “Ojos brujos” i “El fantasma de l'òpera”; i finalment, els amfitrions, que al costat del Conservatori Professional ‘Mestre Berenguer’ de Teulada i la Coral Teuladina van delectar al públic amb “Odi et amo” i “El cant dels ocells”.

  L'Escola de Teatre Municipal de Teulada va fer una dramatització titulada “Entre parèntesi” i es va tancar el programa amb “Ai mai mind” una peça inèdita composta especialment per a aquest esdeveniment; un cant adolescent, un viatge en el qual es van expressar les emocions i el canvi que suposa l'adolescència.

  Pujar