elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació obri el termini per a la sol·licitud de les beques individuals al transport del curs 2018-2019

    La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Teulada Moraira obrirà dilluns que ve el termini per a sol·licitar les ajudes individualitzades al transport per a persones empadronades en el municipi durant el curs 2018/2019 i que van cursar estudis reglats que no es poden cursar a Teulada Moraira (universitaris, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior). Les ajudes per al curs 2019-2020 s'anunciaràn al setembre.

    En total s'han destinat 6.000 per a aquesta beca de la qual el curs anterior es van beneficiar 30 famílies. Els requisits per a sol·licitar-la són no ser major de 30 anys; estar empadronat mínim un any a Teulada Moraira; demostrar que s'ha realitzat el curs 2018-2019 íntegrament i que el nivell de renda de la unitat familiar, dividisca pel nombre d'integrants, no supere el IPREM.

    El termini per a la sol·licitud serà d'un mes des de dilluns que ve, 8 de juny, i es podran tramitar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica i en les oficines del SIT amb cita previa.

    Pujar