elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El comité de Platges aprova el pla de contingència de les platges de Teulada Moraira

El comité de Platges aprova el pla de contingència de les platges de Teulada Moraira

    En una reunió mantinguda hui per tots els membres del Comité de Platges i a causa dels canvis efectuats en les directrius de la Nova Normalitat, s'ha aprovat el Pla de Contingència de les platges de Teulada Moraira front al Covid-19.

    Al seu torn també s'ha ratificat la modificació del pla de mobilitat per a les platges que entrarà en vigor l'1 de juliol i en uns dies es publicarà la nova versió readaptada.

    Els membres del comité han estudiat les queixes, suggeriments i comentaris rebuts per part dels usuaris i s'han inclòs aquells que tècnicament era possible realitzar o adaptar.

    El Regidor de Medi ambient ha comentat “Per part del Comité de Platges volem aclarir que les pedres són un element natural de les nostres platges que apareixen per la pèrdua d'arena a causa dels temporals. D'altra banda, quant a la neteja, es realitza un garbellat diari de dilluns a diumenge en el qual es recullen els restes de posidònia, així com les pedres que es troben a l'arena. També cal recordar que les platges són un entorn natural que és gestionat per costes i que no es permet modificar el seu estat natural excepte en casos molt puntuals com a perill de despreniment, etc.”

    Pujar