21 de gener de 2021 21/1/21

Benestar Animal proposa l'accés dels animals de companyia a les platges urbanes de Teulada Moraira

  En l'última reunió que va mantenir el comité de gestió de platges on es van plantejar propostes de millora i modificacions de l'Ordenança municipal d'ús i gestió de platges, el regidor de Benestar Animal, Adrián Ruiz, va proposar l'accés als animals de companyia fora de temporada estival a les platges urbanes.

  En aquest moment, l'accés d'animals de companyia està prohibit i per primera vegada es planteja un canvi en l'ordenança municipal per a introduir aquesta proposta i així donar resposta a la demanda existent per part de molts ciutadans a poder gaudir amb les seues mascotes en alguna de les platges del municipi.

  Els animals podran accedir a les platges urbanes fóra de la temporada estival respectant sempre les mesures de seguretat i sanitàries, i de convivència amb altres usuaris. Per tant, aniran subjectes, amb morrió si fóra necessari, i es recolliran els excrements que produïsquen.

  La persona que conduïsca un animal està obligada a recollir i retirar els excrements, havent de procedir a la neteja immediata i els orines que afecten el mobiliari urbà, edificacions, voreres o qualsevol altre element seran netejats tirant sobre ells aigua neta.

  S'informarà la ciutadania una vegada que la nova ordenança siga aprovada i es puga procedir a fer aquest ús de les platges.

  Pujar