elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca manté la contenció del COVID-19: 2 nous positius en els últims 4 dies

Sueca manté la contenció del COVID-19: 2 nous positius en els últims 4 dies
  • En total acumula 178 casos des de l'inici de la pandèmia, mentre que Alzira suma 10 infectats més i un mort

Sueca manté les bones xifres respecte als contagis per COVID-19, ja que en els últims quatre dies tan sols han sigut dos les persones que s'han infectat.

Cal recordar que, des de l'inici de la pandèmia del Coronavirus, els 27.000 habitants de la ciutat de Sueca han acumulat un total de 178 persones contagiades i han lamentat la pèrdua d'un veí.

Amb tan sols dos contagis nous, les taxes de propagació continuen disminuint i el control de la situació és notable. La contenció i la prevenció han sigut factors clau per a totes les administracions, per la qual cosa aconseguir que el ritme de nous infectats siga lleu dóna un marge d'esperança perquè la situació es mantinga estable i sense complicacions.

Albalat de la Ribera, municipi veí a Sueca, ha registrat 6 nous contagiats en els últims quatre dies, amb un total acumulat de 25 des de la irrupció de la pandèmia.

D'altra banda, la xifra puja si ens anem fins a Alzira, on en els últims quatre dies han sigut 10 nous contagis els que s'han detectat, segons les xifres oficials de les autoritats sanitàries.

A més, a Alzira ha mort una persona de la localitat en les últimes 24 hores a causa del Coronavirus. Aquesta població, amb l'última pujada de la desena de nous infectats, registra un total de 319 casos.

Pujar