22 d’octubre de 2020 22/10/20

Sueca instal·la cartelleria com a Municipi Protegit contra la Violència de Gènere

Sueca instal·la cartelleria com a Municipi Protegit contra la Violència de Gènere - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sueca instal·la cartelleria com a Municipi Protegit contra la Violència de Gènere - (foto 2)
  Sueca instal·la cartelleria com a Municipi Protegit contra la Violència de Gènere - (foto 3)

  Des de hui mateix, Sueca compta amb nova senyalització en les entrades de la ciutat en la qual s'indica que el nostre municipi és membre de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, un organisme que compta amb 84 ajuntaments membres, als quals l'àrea d'Igualtat de la corporació provincial ofereix la possibilitat de compartir recursos i esforços en la lluita contra esta xacra social que ens afecta a totes i tots.

  “Com ja vam anunciar en el seu moment, al mes de juny, el nostre municipi és membre de ple de dret de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València. Ara, amb l'acció que hem dut a terme hui, la nostra ciutat queda plenament identificada com a membre d'esta xarxa provincial, mitjançant una cartelleria que hem instal·lat en les entrades a la ciutat, i els límits del nostre terme municipal, per a fer visible el nostre compromís en la lluita contra la violència de gènere. Així mateix, hem dotat a les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes de la seua pròpia cartelleria com a poblacions protegides contra la violència de gènere, dins de l'adhesió a la Xarxa que va sol·licitar Sueca”, ha explicat la regidora d'Igualtat, Gema Navarro.

  L'objectiu de la Xarxa provincial és dotar de recursos als municipis per a ajudar-los a desenvolupar els seus propis plans d'igualtat i contra la violència de gènere.

  Pujar