28 d’octubre de 2020 28/10/20

Sueca facilitarà una pantalla gran per a visualitzar el combat del suecà Jorge Fortea

Sueca facilitarà una pantalla gran per a visualitzar el combat del suecà Jorge Fortea - (foto 1)

    L'Ajuntament de Sueca vol mostrar el seu suport a l'esportista suecà, Jorge Fortea qui, dissabte que ve, a Las Vegas, es jugarà el seu passe a la final del Campionat del Món en la seua categoria. Fortea es convertirà en el segon espanyol que boxejarà en esta fase final després de Javier Castillejo, que ja ho va intentar en 2001. La repercussió mundial de la participació de Fortea serà fonamental ja que este combat podria obrir-li les portes als EUA.

    Sueca, la seua localitat natal, vol mostrar el seu suport des de la distància i, per este motiu, l'equip de govern ha previst la instal·lació d'una pantalla gran per a la visualització del combat. A causa de les circumstàncies horàries, climatològiques i amb la finalitat d'oferir un millor servei, s'ha decidit que la pantalla s'instal·le en l'Ateneu Sueco del Socorro, al carrer Sequial, per a tots aquells ciutadans que vulguen assistir i visualitzar tots els combats del dissabte. L'emissió del combat de Fortea està previst que comence sobre les 2 hores de la matinada del dissabte al diumenge.

    A més, “gràcies a la gran sintonia i col·laboració existent entre les regidories de Turisme, Esport i Joventut, anem a patrocinar les tres la participació de Fortea en el combat per a la promoció de Sueca en este gran aparador mundial, amb la introducció del logo de la nostra ciutat en el seu equipament oficial”, ha explicat la responsable de Turisme, Manoli Egea.

    Pujar