6 de juliol de 2020 6/7/20

Sueca pot decidir l'última plaça de semifinals de la Lliga promeses Caixa Popular

Sueca pot decidir l'última plaça de semifinals de la Lliga promeses Caixa Popular - (foto 1)
  • Aquesta vesprada es juga una partida molt important en el trinquet de la Ribera Baixa a partir de les 17 hores

A falta de dos partides per a completar la primera fase de la V Lliga promeses Caixa Popular, ja estan classificats per a la disputa de les semifinals tres equips. Els equips de Vicent de Vinalesa, Carlos d'Alfarp i Andrés de Bugarra estan classificats per a jugar les semifinals encara que la seua classificació pot variar depenent de la partida d'aquesta vesprada en el trinquet Eusebio de Sueca. A partir de les 17 hores, s'enfronten l'equip d'Andrés de Bugarra, Toni i Joan de Sella a l'equip de Jesús de Vilamarxant, Efrén del Puig i Luis de Algimia, aquest equip si gana estaria classificat per a les semifinals, encara que l'equip d'Andrés si aconsegueix els tres punts seria primer i s´enfrontaría al quart classificat de la primera fase en les semifinals.

En el trinquet de Pelayo, es va jugar ahir una partida amb una victòria de l'equip de Vicent de Vinalesa, Cuadrat de Meliana i Juan Carlos de Montserrat que van guanyar per 60 a 25 a l'equip d'Álex de Petrer, Natxo de Castalla i Amores de Petrer, que aquesta setmana han perdut les dos partides que han disputat i no han puntuat de moment en la classificació.

Classificació de la 1ª fase de la V Lliga de promeses Caixa Popular escala i corda:

1r - Vicent CPV Vinalesa - Cuadrat CPV Meliana - Juan Carlos CPV Massamagrell - 8 pts

2n - Carlos CPV Marquesat - Guillem CPV Alginet - Óscar CPV Pobla Vallbona - 8 pts

3r - Andrés CPV Riba-roja - Toni CPV Sella - Joan CPV Sella - 4 pts

4t - Jesús CPV Faura - Efrén CPV El Puig - Luis CPV Algimia - 2 pts

5é - Álex CPV Petrer - Natxo CPV Castalla - Amores CPV Petrer - 0 pts

Les semifinals es jugaran el dilluns 30 de setembre en el trinquet de la Pobla de Vallbona i el dijous 3 d'octubre en el trinquet de Pelayo. La gran final es jugarà el diumenge 6 d'octubre en el trinquet d'Alfara del Patriarca, a partir de les 11.30 hores. El diumenge 29 de setembre es jugara en el trinquet de Petrer, la partida suspesa pel temporal de pluges. La partida enfrontara a l'equip de Jesús de Vilamarxant, Efrén del Puig i Luis d´Algimia contra l'equip d'Álex de Petrer, Natxo de Castalla i Amores de Petrer, que buscaran la sorpresa en l'última jornada o acomiadar-se de la competició guanyant la seua última partida.

Pujar