elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebrarà la festivitat de Sant Antoni amb una variada oferta d'actes

  Com ja és tradició tots els anys, l'Ajuntament de Sueca col·labora amb les diferents associacions i col·lectius del municipi que durant els pròxims dies organitzaran diferents actes per a commemorar la festivitat de Sant Antoni Abat a fi que puguen gaudir-se per tota la ciutadania.

  Divendres que ve 17, els veïns del carrer que porta el nom del sant es reuniran a les 18.30 hores per a, tots junts en processó, desplaçar-se fins a l'església de la Mare de Déu de Sales on se celebrarà una missa.

  Per la seua banda, un any més i com ja és tradició a Sueca, la família Collantes ha organitzat també una sèrie d'actes per a commemorar esta festivitat. La novetat que han introduït enguany és la de desplaçar la festa al dissabte 18 per a afavorir l'assistència de més persones. A les 11.30 hores eixiran en processó des del número 60 del carrer Sequial fins a l'església de Sant Pere, on, a les 12 hores, se celebrarà una missa en el transcurs de la qual es beneiran els tradicionals pans i garrofes. Una vegada finalitzada, es realitzarà el trasllat en processó de la imatge del sant acompanyats de música per la plaça de l'Ajuntament i carrer Sant Cristòfol fins a la capella de l'Hospitalet, on es procedirà a la benedicció dels animals i al repartiment de pans i garrofes entre els assistents.

  El mateix dissabte, de 10 a 21 hores, els ciutadans i ciutadanes podran visitar la tradicional fireta de Sant Antoni instal·lada al parc de l'Estació, el final del carrer la Punta i un tram de l'avinguda del Ferrocarril.

  I ja el diumenge 19, a partir de les 11 hores, l'Associació d'Amics de Sant Antoni Abat de Sueca celebrarà també esta festivitat, com fa tots els anys, amb la benedicció d'animals i el repartiment de pans i garrofes des de la porta de l'església de la Miraculosa.

  Pujar