elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca acull la I Copa d'Espanya de "Flag Football" en categoria Open Mixta

Sueca acull la I Copa d'Espanya de "Flag Football" en categoria Open Mixta

    L'Estadi Municipal Antoni Puchades de Sueca ha sigut l'escenari de la I Copa d'Espanya de "Flag Football" en categoria Open Mixta. La competició, organitzada amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sueca i de l'equip amfitrió, Sueca Ricers, ha comptat amb la participació de huit equips i ha acabat amb el triomf de Valencia Firebats, que s'han proclamat campions en véncer en la gran final als Atlantic Devils de Las Palmas de Gran Canaria.

    “L'equip Sueca Ricers va sol·licitar la col·laboració de l'Ajuntament per a poder celebrar este campionat ací, en estes instal·lacions, i com a regidora d'Esports intente ajudar sempre, en tot el que puga, als clubs de la ciutat i als esportistes suecans; i més tractant-se d'un campionat com este, que compta amb la participació d'equips vinguts de diferents comunitats autònomes. Estem molt contents de poder posar el nostre granet d'arena per a la celebració d'esta Copa d'Espanya ací a Sueca”, ha assenyalat la regidora d'Esports, Celia Beltrán.

    El torneig s'ha disputat sense la presència de públic, complint amb les mesures contra el Covid-19, i ha comptat amb un equip arbitral completament femení. El conjunt amfitrió, Sueca Ricers, no ha pogut superar la primera fase, però han mostrat la seua satisfacció per poder jugar junt a equips tan importants com la resta de participants.

    Pujar