15 de gener de 2021 15/1/21

La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales entrega els premis del Concurs de Dibuix per a escolars

La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales entrega els premis del Concurs de Dibuix per a escolars - (foto 1)

    La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales ha entregat este matí, a l'església que porta el seu nom, els premis del Concurs per a escolars que convoca anualment amb motiu de la celebració hui, 14 de febrer, de la Festivitat de la Troballa de la patrona de la ciutat.

    Alumnes de sisé de Primària de tots els col·legis de Sueca han participat en esta edició del concurs que, en esta ocasió, consistia en la realització d'un dibuix o pintura al·legòrica a la troballa de la imatge de la Mare de Déu de Sales.

    L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Festes, Gema Navarro; i els presidents de la Reial Associació, Jesús Campillo i Pepita Sorrentino, han sigut els encarregats d'entregar els diferents premis.

    Sales Lorenzo Falcó, del col·legi Unió Cristiana, ha aconseguit el primer premi; mentre que el segon ha sigut per a Carla Bou Ruiz, i el tercer, per a Carla Ferrer García, totes dues del col·legi Nostra Senyora de Fàtima. Els accèssits han sigut per a Iván Estornell Meseguer, de la Encarnació; Clara Comes Cebolla, de María Auxiliadora; Claudia Ventura, d'Escoles Jardí de l'Ateneu; Jessica Lletí Coves, de Unió Cristiana; Noa Domingo Fos, de Luis Vives; Ana Li Granell Marqués, del CEIP Carrasquer; i Sara Moncho Mejías, del CEIP Cervantes.  

    Pujar