27 de maig de 2020 27/5/20

La Regidoria d'Esports entrega els trofeus del 3Sport Nadal

La Regidoria d'Esports entrega els trofeus del 3Sport Nadal - (foto 1)

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sueca ha entregat este matí els trofeus del 3Sport Nadal. Durant dos dies, diversos equips formats per xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys han competit en tres disciplines esportives: futbol sala, colpbol i ciclocros. Els equips que han obtingut més puntuació en els tres esports han aconseguit fer-se amb el trofeu de campions, però també hi ha hagut recompensa en forma de diploma per a tots els participants pel seu esforç i esportivitat.

  “He volgut continuar amb aquelles activitats que tenen molt bon acolliment. En esta edició hem incorporat la modalitat del ciclocros i els xiquets i xiquetes s'ho han passat molt bé. El nostre objectiu és fomentar la pràctica de l'esport i la companyonia entre els més xicotets durant les vacances escolars en les quals es disposa de més temps lliure. Estem molt contents amb l'acolliment que ha tingut i animem a tots els xiquets i xiquetes a que participen en pròximes edicions”, ha assenyalat la regidora d'Esports, Celia Beltrán, qui ha entregat els trofeus i diplomes als participants junt a l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea, i la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

  Els equips participants en esta edició han sigut:

  • En categoria Infantil: La Élite, campions; S.D. Sueca, subcampions; Squad Abduzcan, tercer classificat; F.C. Rexan, quart classificat; i Black Panters, cinqué classificat.
  • En categoria Aleví: Pixes Planes, campions; i Els Cracs, subcampions.
  • En categoria Benjamí: Los Titanics han resultat campions.  

         

  Pujar