24 d’octubre de 2020 24/10/20

Les platges de Sueca continuen arrossegant les conseqüències del temporal

Les platges de Sueca continuen arrossegant les conseqüències del temporal - (foto 1)
  • L'Ajuntament continua als treballs de neteja a platges com Les Palmeretes o el Perelló

MÉS FOTOS
Les platges de Sueca continuen arrossegant les conseqüències del temporal - (foto 2)
Les platges de Sueca continuen arrossegant les conseqüències del temporal - (foto 3)
Les platges de Sueca continuen arrossegant les conseqüències del temporal - (foto 4)

L'Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient, continua treballant a fons durant les ultimes setmanes per a netejar la seua zona marítima i retornar l'arena a les seues platges després dels efectes del temporal. Els primers treballs es van concentrar en la zona coneguda com a ratlla del terme, en la qual es va procedir a la retirada d'una gran quantitat de peixos procedents d'una piscifactoria de Borriana que Gloria va arrossegar fins a la nostra costa.

A més dels operaris de l'empresa SAV, l'Ajuntament ha hagut de contractar serveis externs per a poder recollir la gran quantitat de residus que es van depositar a les platges, passejos marítims i carrers més pròxims, en les quals s'està actuant amb maquinària de majors dimensions del departament de Serveis, i s'ha comptat també amb la col·laboració del Consell Agrari. En les zones de més difícil accés, els propis operaris de SAV estan retirant a mà tots els residus. Durant estos dies, els treballadors estan retornant l'arena, una vegada seca i neta, a les platges.

Des del departament de Serveis Municipals calculen que en 15 dies estaran finalitzats tots els treballs de neteja. “En estos moments estem actuant en la zona de Motilla amb una màquina agranadora i una altra amb una pala tirant l'arena a la platja per a després anivellar-la. Una vegada finalitzat tot el passeig marítim, incidirem en la neteja dels carrers que tenen accés a ell”, ha explicat el regidor de Serveis, Joan Carles Vázquez.

Pujar