31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Palmeres acull el IV Campionat de Petanca

Les Palmeres acull el IV Campionat de Petanca - (foto 1)

    La localitat marítima de Les Palmeres ha acollit durant tot el cap de setmana el IV Campionat de Petanca 2019, organitzat per un grup d'estiuejants aficionats a esta modalitat. El torneig, patrocinat per les Regidories d'Esport i Turisme, s'ha celebrat en les remodelades pistes de petanca construïdes en un terreny cedit per la seua propietària, Adelaida Vidagany. Des del Consistori han mostrat el seu agraïment a la família propietària d'estos terrenys per la cessió que han realitzat perquè es puga practicar este joc.

    Les partides s'han disputat durant tres dies, 16, 17 i 18 d'agost, sent els vencedors del campionat la parella formada per Juan i Jean Marie. Per darrere d'ells van quedar Paul i Jean Marie, segons; Javi i Bernardo, tercers; i Javi i Vicente, quarts. Els guanyadors van rebre els seus trofeus de mans de la regidora d'Esport, Celia Beltrán, i el regidor de Comunicació, Julián Sáez. Així mateix, es va fer lliurament d'uns obsequis a tots els participants. “És una satisfacció comprovar l'ús i disfrute que estan realitzant els usuaris d'estes pistes. Estem molt contents de poder participar des de l'Ajuntament en activitats com esta, donant suport a qualsevol iniciativa que sorgisca de la ciutadania”, ha explicat la regidora d'Esport, Celia Beltrán.

    Este mateix estiu, les regidories de Serveis Municipals i d'Esport han hagut d'actuar en les pistes a causa del mal ús que es feia d'elles, utilitzades com a zona de “botelló”. Per este motiu, al mes de juliol van ser delimitades amb tanques restringint així el seu ús únicament per a les persones que acudiren a jugar a petanca. Els usuaris  van mostrar la seua satisfacció pel resultat d'esta actuació.

    Pujar