29 de gener de 2020 29/1/20

Obert el període de matriculació per a les proves oficials de coneixements del valencià

  • L'IES Joan Fuster de Sueca tornarà a acollir estes proves com a un dels centres participants

La Regidoria de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Sueca ha facilitat ja el termini d'inscripció a tots aquells interessats i interessades a matricular-se per a participar en les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, corresponents al segon període de 2019. Des de hui, dia 2, i fins al 16 de setembre, s'obrin les matriculacions per a les proves dels nivells B2 i C2 (Superior).

La instància per a matricular-se deurà formalitzar-se exclusivament per via telemàtica a través del següent enllaç: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=281&version=amp

Serà necessari seguir els passos que es detallen, adjuntar la documentació requerida, abonar les taxes i registrar la sol·licitud en la mateixa aplicació.

L'IES Joan Fuster de Sueca tornarà a ser un dels centres on podran realitzar-se les proves, que es duran a terme el 26 d'octubre (les proves de C2, primera jornada), el 9 de novembre (proves de B2) i el 16 de novembre (proves de C2, segona jornada). Podran participar les persones majors de 16 anys.

Pujar
#}