7 de juliol de 2020 7/7/20

Nova York se sorprén davant el talent d'un jove pianista de Sueca

Nova York se sorprén davant el talent d'un jove pianista de Sueca - (foto 1)
  • Ferran López-Carrasquer va debutar en el Carnegie Hall de Nova York després de guanyar el primer premi del prestigiós certamen Golden Classical Music Awards

MÉS FOTOS
Nova York se sorprén davant el talent d'un jove pianista de Sueca - (foto 2)
Nova York se sorprén davant el talent d'un jove pianista de Sueca - (foto 3)
Nova York se sorprén davant el talent d'un jove pianista de Sueca - (foto 4)

Ferran López-Carrasquer, el jove pianista i compositor de Sueca de 16 anys, ha aconseguit el somni de qualsevol músic de la seua categoria: debutar en el cèlebre auditori Weill Hall, del Carnegie Hall de Nova York i obtindre el primer premi de piano en el concurs internacional “Golden Classical Music Awards” en la categoria d'edat de 16 a 19 anys.

Aquest prestigiós certamen internacional va comptar amb participants dels Estats Units, el Canadà, la Xina, Corea, Regne Unit i Austràlia. A més d'incloure diferents categories d'edat (fins a majors de 25 anys), i instruments com a violí, violoncel, així com grups de Cambra de piano.

Un certamen amb pianistes de “altíssim nivell”

Durant la cerimònia de lliurament de premis, que es va celebrar en el centenari Carnegie Hall, el Jurat va ressaltar l'altíssim nivell dels guardonats als quals va fer lliurament del corresponent diploma. Al mateix temps, aquests van destacar la participació d'aquest jove suecano, així com la seua tècnica i la brillant interpretació que va fer de les peces de Chopin i de Bach.

El jove pianista ha sigut premiat anteriorment a Londres, París, Viena i Salzburg, així com en diferents certàmens nacionals, però segons compte el seu pare, tindre l'oportunitat de debutar en un escenari tan emblemàtic com el de Carnegie Hall ha sigut una experiència inoblidable i un somni que s'ha convertit en realitat.

El guardonat a més ha volgut agrair als seus professors de piano i composició els ensenyaments i el suport, sense els quals haguera sigut impossible obtindre el guardó.

Pujar