22 de gener de 2020 22/1/20

L'Ajuntament de Sueca sortejarà 12 entrades dobles per a assistir al Concurs Internacional de Paella Valenciana

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Concurs i la Regidoria de Participació Ciutadana, realitzarà un sorteig de 12 entrades dobles per a poder assistir a la 59 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que se celebrarà el diumenge 15 de setembre. “La nostra intenció és que qualsevol ciutadà o ciutadana, empadronats a Sueca, El Perelló o Mareny de Barraquetes, puga assistir com a convidat a la gala de lliurament de premis que es realitzarà en una sala del municipi. Des de l'equip de govern considerem que a esta festa del nostre poble, internacionalment coneguda, hauria de tindre la possibilitat d'assistir qualsevol veí”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui també ha explicat que la intenció del govern és obrir la festa a tot el municipi.  

  Tota aquella persona interessada haurà de presentar una única papereta amb el seu nom, DNI, telèfon i adreça, al mateix temps que ensenyar el seu DNI en el moment de depositar-la en una urna que estarà instal·lada en la Tourist Info de Sueca, situada en el Mercat Central.

  El termini per a participar serà des de dilluns 22 de juliol a divendres 6 de setembre. El sorteig es realitzarà públicament en el saló de plens el dilluns 9 de setembre.

  ocultar
  L'Ajuntament de Sueca sortejarà 12 entrades dobles per a assistir al Concurs Internacional de Paella Valenciana
  Pujar