28 d’octubre de 2020 28/10/20

Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera

Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera - (foto 2)
  Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera - (foto 3)
  Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera - (foto 4)
  Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera - (foto 5)
  Finalitzen els treballs de condicionament al carrer la Divina Pastora amb la construcció de la tan demandada vorera - (foto 6)

  Els veïns i veïnes del carrer la Divina Pastora, del barri de la Canal, veuran per fi les seues demandes ateses amb la finalització en breu dels treballs de pavimentació i construcció d'una vorera que facilitarà l'accés als habitatges i garatges. Des de l'Ajuntament ultimen estos treballs, que s'han realitzat en diverses fases, i que suposen una resposta a esta vella reivindicació. “Amb esta actuació finalitzaríem el que ens vam proposar a principis d'esta legislatura, adequar este carrer, ja que es tractava d'una de les demandes de la ciutadania des de fa molts anys. Han sigut uns treballs realitzats en col·laboració amb el Consell Agrari, qui es va encarregar de la primera fase, i ara el que estem finalitzant són les obres de construcció d'una vorera nova i l'adequació de totes les instal·lacions que passen  per davall”, ha explicat l'alcalde, Dimas Vázquez. 

  Així mateix, Vázquez ha confirmat que s'està realitzant un planning de treball per a continuar actuant en altres zones que també tenen faltes o deficiències en el seu estat, com la que es realitzarà abans que acabe l'any als carrers Vista Alegre i Carrasco. “De cara al pròxim any, en els nous pressupostos, tornarem a incidir en altres llocs en els quals la ciutadania, o nosaltres mateixos, comprovem que és necessari actuar”, conclou Vázquez. “Des del departament d'Urbanisme es treballa en la reordenació d'alguns espais púbics adaptant-los a les noves necessitats dels ciutadans. També es contempla actuar en aquelles zones de la ciutat que mai han tingut una intervenció, tant en calçada com en vorera”, ha explicat el regidor responsable, Fernando Franco.

  Pujar