20 d’octubre de 2020 20/10/20

Esmorçaret en un bar de Sueca en ple estat d'alarma

Esmorçaret en un bar de Sueca en ple estat d'alarma
Esmorçaret en un bar de Sueca en ple estat d'alarma
  • La Policia Local ha hagut de clausurar un bar en el qual s'estaven servint esmorzars

Està prohibit eixir de casa i molt més prohibit està anar-se a esmorzar al bar, establiment que també té terminantment prohibit obrir les seues portes. Una norma imposada per l'estat d'alarma però que alguns bars s'han saltat a la torera en aquests últims dies. Un dels més cridaners i que s'ha fet viral en les últimes hores és el d'un bar a Sueca que va decidir “obrir” per a oferir esmorzars a alguns veïns.

La taverna, situada enfront de la granja arrossera de Sueca, era un anar i vindre de gent fins que alguns veïns van donar avís a la Policia Local, que va procedir a clausurar el bar.

Fonts municipals han explicat a elperiodic.com que l'incident es va produir la setmana passada encara que ha transcendit ara a causa del viral que s'ha fet el vídeo encara que descarten que ja s'hagen imposat multes com han publicat alguns mitjans de comunicació: “Encara no s'han incoat les sancions ja que depén de Delegació del Govern”, han detallat les mateixes fonts a aquest digital.

Uns altres dels comportaments que han sigut denunciats durant aquests dies han sigut el d'un pare i els seus fills que es trobaven jugant en el passeig marítim i la platja del Perelló, o el d'un pare que conduïa amb els seus tres fills en el vehicle i que havia viatjat des de València al Perelló també “per a fer un volt”. A més, s'ha denunciat a una persona que es trobava en un banc fent uns mots encreuats i a uns germans per romandre al carrer i desobediència greu a l'autoritat, els qui van ser retornats pels agents al seu domicili.

Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana, ha reconegut que són setmanes complicades però cal obeir: “Sabem que estan sent dies difícils, però hem de complir les normes per a aconseguir eixir com més prompte millor d'aquesta situació. És obligatori romandre en els domicilis pel bé general, i la nostra Policia vetlarà pel compliment d'aquesta norma per la nostra salut i la de tots, i perquè prompte podem tornar a les nostres rutines diàries”.

“Hem de ser solidaris i complir, com l'està fent la gran majoria de la població de Sueca als qui volem donar les gràcies”, ha explicat el regidor, qui ha volgut recordar que “la ciutadania de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes tenen al seu servei, les 24 hores, a la Policia Local i que no dubten a cridar si necessiten ajuda”.

Pujar