1 de desembre de 2020 1/12/20

El Despensa de Burjassot s'alça amb el triomf en la III semifinal digital del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

El Despensa de Burjassot s'alça amb el triomf en la III semifinal digital del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca - (foto 1)

  La III semifinal digital del 59 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca es va celebrar, un any més, en el marc del grup de Facebook Paelles i Arrossos davant de més de 2.500 espectadors, que van ser testimonis de propostes i vídeos de gran nivell que contribueixen a oferir un major coneixement  d'un dels plats més buscats en Google pels internautes.

  Tant és així que en este concurs digital han pres part participants, a més d'Espanya, de països com ara Austràlia, el Japó o França, que han vist en este certamen la possibilitat de participar en la final, que se celebrarà a Sueca al mes de setembre.

  De les propostes presentades es van triar les tres més destacades amb l'objectiu que els integrants d'este grup votaren la seua favorita.

  A més, el certamen va comptar amb un jurat internacional integrat per representants dels EUA, Holanda, el Perú i Regne Unit,  vinculats al món de la gastronomia, ja siga a través dels mitjans de comunicació o blogs, en els quals desenvolupen la seua labor comunicativa, o en els fogons, des d'on demostren el seu bagatge com a cuiners de reconegut prestigi.

  Després de la deliberació del jurat, la paella guanyadora va ser la presentada pel Catering La Despensa de Burjassot, amb una original proposta de mini paella a llenya de 12 centímetres de diàmetre. En segon lloc, va quedar l'equip que representa a Paella Mate des de Melbourne a Austràlia, i en tercer lloc, La Paella Ibèrica de Blois França. Tots ells amb propostes molt didàctiques i carregades de passió i emotivitat cap a la paella valenciana.

  Destaca l'elevada participació i interés que suscita la consolidada III semifinal digital, que es reflecteix en els més de 500 vots rebuts només entre els 3 finalistes, i en què les candidatures hagen sigut compartides en més de 200 murs de desenes de nacionalitats, complint així l'objectiu principal de donar màxima difusió internacional de la nostra recepta més tradicional, i traslladant la imatge més moderna i tecnològica del certamen gastronòmic més antic i internacional d'Espanya.

  Pujar