13 d’agost de 2020 13/8/20

La Començadoreta y Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales son rebudes en l'Ajuntament

La Començadoreta y Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales son rebudes en l'Ajuntament - (foto 1)

    El saló de plens de l'Ajuntament va acollir ahir a la vesprada la visita de la Començadoreta 2019, Desirée Cid Garrido, i de les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales. A l'acte de presentació a les autoritats, van acudir diversos membres de la Corporació, encapçalats per l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, la regidora de Festes, Gema Navarro, i la regidora de Protocol, Celia Beltrán. Les protagonistes de l'acte van assistir acompanyades d'un gran nombre de familiars i amics, així com del representants de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, presidida per Jesús Campillo i Pepita Sorrentino.

    El secretari de la Reial Associació, Pepe Segarra, va ser l'encarregat de llegir l'acta on es proclamava a les Llauradoretes i a la Començadoreta 2019. Una a una, van rebre de mans de l'alcalde, la regidora de Festes i la regidora de Protocol, unes flors, una insígnia de plata de l'Ajuntament i uns obsequis. Lucía Vivas Franco, Mireia Cardo Chirivella, Paula Palacios Viñoles, María Villalba Meseguer, Sonia López Sáez, Chiara March Navarro, Leire Pons Beltrán, Lara Rubio Peiró, Carmen Ocaña Sanz i Daniela Sánchez Llopis seran les deu xiquetes que, junt a la Començadoreta, representaran a la Reial Associació com a Llauradoretes en tots els actes religiosos que se celebren en honor a la patrona de Sueca durant les pròximes festes.        

    L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va dedicar unes paraules a les xiquetes, donant-les la benvinguda al consistori i felicitant-les pel seu nomenament. Així mateix va recordar l'any en què la seua filla també va formar part de les Llauradoretes i la il·lusió amb què van viure la festivitat de la patrona de Sueca. “Des de l'experiència personal, vos desitge que els actes que viureu siguen inoblidables i vos felicite, tant a vosaltres com als vostres pares i familiars”. També va voler donar la benvinguda als nous presidents de la Reial Associació, Jesús i Pepita.  Per la seua part, la regidora de Festes, Gema Navarro, va mostrar la seua total col·laboració amb les xiquetes i l'associació, al mateix temps que va recordar que coincidiran en molts actes durant les pròximes Festes, alguns d'ells organitzats des del propi consistori. La regidora de Protocol, Celia Beltrán, va recordar que fa 35 anys ella mateixa va ser llauradoreta de la Mare de Déu de Sales “la qual cosa és un orgull per a una suecana. Aprofiteu molt bé tots els actes i gaudiu-los al màxim. I ja sabeu que podeu comptar amb mi per al que necessiteu”.

    L'Ajuntament de Sueca també va voler obsequiar als presidents de la Reial Associació amb una insígnia de plata amb l'escut de Sueca. Després de desitjar-los el millor, els van brindar tot el suport municipal en el seu mandat.

    Pujar