Castellano

Silla instarà al Consell a estudiar la implantació d'infermeres escolars en els col·legis a proposta de Cs

Silla instarà al Consell a estudiar la implantació d'infermeres escolars en els col·legis a proposta de Cs

    El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Silla, Juan Fuster, ha destacat que “l'Ajuntament instarà al Consell a estudiar la implantació d'infermeres escolars en els col·legis tal com havia proposat Cs”.

    “En la moció també se sol·licita dotar a tots els centres escolars de sistemes anti-ennugament”, ha concretat l'edil, qui ha defensat que “es tracta de garantir la seguretat de l'alumnat”.

    Per a Fuster, “el fet que la resta de grups done suport a aquesta moció, com a tantes altres, demostra que sempre treballem per a millorar el municipi”. “Més enllà d'ideologies i colors, el que busquem és fer una política útil que repercutisca directament en la vida de tots els veïns”, ha assegurat.

    Sobre l'abstenció de Compromís en el primer punt, el de les infermeres escolars al·ludint “falta de finançament”, el regidor de Cs l'ha titllat de “vergonyós”. “Voler portar al municipi un debat que excedeix a les nostres competències com és el del finançament autonòmic i posar-lo com a excusa denota, com menys, falta de visió municipal i de projecte per a Silla”, ha advertit.

    Pujar