11 d’agost de 2020 11/8/20

Silla aprova una moció de Cs per a substituir algunes sancions econòmiques per treballs en benefici de la comunitat

Silla aprova una moció de Cs per a substituir algunes sancions econòmiques per treballs en benefici de la comunitat - (foto 1)
  • Juan Fuster agraïx "el suport unànim de tots els grups" perquè "es tracta d'una iniciativa que beneficiarà al municipi"

El ple de Silla ha aprovat per unanimitat una moció de Ciutadans (Cs) "per a l'elaboració d'una norma municipal per a substituir determinades sancions econòmiques, relacionades amb actes incívics, per treballs en benefici de la comunitat", ha destacat el portaveu Juan Fuster.

"Es tracta d'una iniciativa en positiu, que beneficiarà a tots: al municipi i al sancionat", ha explicat Fuster, qui també ha agraït que "alguns grups polítics haja aparcat les seues discrepàncies i finalment hagen votat a favor".

A més, el regidor de Cs ha aplaudit que "es comence a treballar junt amb els tècnics municipals per a elaborar la norma i fixar els criteris de compensació". "Seria una irresponsabilitat deixar només en mans dels tècnics la decisió de com es compensa cada sanció", ha advertit l'edil.

Finalment, Fuster ha ressaltat que "Cs va demanar que el debat de la moció s'ajornara un mes perquè no es debatera en un ple extraordinari, que haguera costat més diners al municipi".

Pujar