18 de setembre de 2020 18/9/20

Un genet resulta ferit en l'entrada de Bous i Cavalls de Sogorb

Un genet resulta ferit en l'entrada de Bous i Cavalls de Sogorb - (foto 1)
  • Un bou ha envestit a un dels cavalls i el seu genet ha caigut a terra

MÉS FOTOS
Un genet resulta ferit en l'entrada de Bous i Cavalls de Sogorb - (foto 2)
Un genet resulta ferit en l'entrada de Bous i Cavalls de Sogorb - (foto 3)
Un genet resulta ferit en l'entrada de Bous i Cavalls de Sogorb - (foto 4)

Un genet ha resultat ferit aquest dilluns en la primera entrada de Bous i Cavalls de Sogorb. Tal com s'observa en les imatges recollides per l'equip d'elperiodic.com, un dels bous ha envestit a un cavall i el seu genet ha caigut a terra per l'impacte.

Els fets han tingut lloc pocs segons després de l'entrada dels animals al carrer, concretament a l'altura de la catedral on un dels sis bous ha corneado al cavall Orgullós del caballista Pablo Fortea i ha provocat la caiguda d'un altre dels genets, Baldomero.

A causa de l'impacte del bou el genet ha caigut a terra, i segons confirmen fonts municipals a elperiodic.com, ha quedat inconscient per uns moments havent de ser atés pels equips mèdics allí presents. Després d'una primera inspecció el comunicat de lesions ha conclòs que presenta símptomes de politraumatismes en la zona abdominal i un traumatisme cranioencefàlic lleu. L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de Sagunt on romandrà en observació seguint el protocol habitual.

Per part seua, el cavall ha patit una banyada en la pota dreta i està sent curat pels serveis veterinaris en el lloc encara que des de l'Ajuntament asseguren que no es tracta de “una banyada de gravetat”, per la qual cosa s'espera que puga tornar a eixir entre demà i el dimecres.

És la primera vegada que succeeix un incident així en l'entrada de Bous i Cavalls de Sogorb en sis anys.

Pujar