2 de desembre de 2020 2/12/20

La gastronomia i les visites teatralitzades atrauen al turisme durant el pont

La gastronomia i les visites teatralitzades atrauen al turisme durant el pont - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La gastronomia i les visites teatralitzades atrauen al turisme durant el pont - (foto 2)

  Durant el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre i aprofitant la festivitat de Tots els Sants, són molts els turistes que han vingut a Sogorb per a passar uns dies en la localitat i conèixer així tots els atractius de la ciutat.

  Durant aquests dies, l'Oficina de Turisme de Sogorb ha registrat un total de 413 persones que han demandat algun tipus d'informació turística. Tot gràcies l'obertura dels museus i centres d'interpretació de la ciutat en dia festiu i dilluns (normalment és el dia de tancament).

  També s'ha notat la demanda gastronòmica, amb l'inici de la Mostra Gastronòmica dels Bolets. Són moltes les persones que el dimarts dia 1 de novembre ja van degustar i van descobrir la rica gastronomia de Sogorb.

  Cal destacar, a més, el bon acolliment que ha tingut la visita teatralitzada de Halloween de Sogorb, que es va celebrar el dilluns 31 d'octubre. Els assistents van gaudir d'una vesprada diferent, coneixent els racons de la ciutat des d'un altre punt de vista.

  L'Alcalde, Rafael Magdalena, valora aquestes propostes com a innovadores, distingint-nos de la resta de destinacions: 'Amb aquestes iniciatives, tant gastronòmiques com a culturals, sumades a la riquesa històrica de Sogorb, oferim un producte turístic diferent. Durant tot l'any, ens donem a conèixer amb noves propostes i, a través de les fires, fins a aconseguir l'objectiu d'atraure un turisme desestacionalitzat que porte riquesa a la ciutat ', indica l'Alcalde.

  A més de tot açò, ha sigut un pont molt fructífer per al turisme de Sogorb, ja que hem tingut presència en la Fira de Cocentaina 'Fira de Tots Sants ', que any rere any congrega a milers de persones de la Comunitat Valenciana i províncies properes. Aquesta fira destina una zona al turisme i té molt bon acolliment pels seus visitants. Des de la Regidoria de Turisme, aquest tipus d'esdeveniments es consideren una bona oportunitat per a donar a conèixer Sogorb, ja que concentren molta afluència de persones procedents de les províncies de València i Alacant, importants focus emissors de turisme a la nostra localitat.

  Pujar