2 de desembre de 2020 2/12/20

Els cursos d'educació per a adults arriben a Cárrica

  L'educació per a majors arriba a les aules de l'Edifici Rascanya de Cárrica, a través d'uns cursos organitzats per l'Ajuntament de Sogorb i el centre de Formació de Persones Adultes de l'Alt Palancia (FPA Alt Palancia).

  Amb aquesta nova proposta, s'acosta un recurs més a la pedania, destinat principalment a les persones majors de 60 anys, que tenen majors dificultats per a desplaçar-se fins al nucli urbà de Sogorb.

  Les classes començaran demà i es realitzaran tots els dimecres i dijous a la vesprada. El temari se centrarà en l'estimulació cognitiva i la cultura general, amb la finalitat de que la població adulta exercite el manteniment de la memòria. Les classes s'orientaran cap al desenvolupament de les destreses i habilitats socials i cognitives i a facilitar el manteniment dels coneixements adquirits en el passat i ampliar-los mitjançant tallers. En aquesta línia, es farà una investigació de l'entorn, de la història local, tallers de recopilació de receptes típiques, refranys i llegendes, entre altres.

  L'aula de l'Edifici Rascanya s'ha condicionat per a aquestes classes, dotant-la amb una pissarra i material informàtic: un ordinador i un projector.

  En el futur, l'Ajuntament ampliarà l'oferta educativa amb altres cursos dirigits a aquest i altres sectors de la població.

  Pujar