elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Sedaví denuncia que l'equip de govern no aconseguix aprovar els comptes de 2016

El PP de Sedaví denuncia que l'equip de govern no aconseguix aprovar els comptes de 2016
  • Els populars destaquen que ni amb l'ajuda de Ciudadanos Compromís i PSOE poden oferir un govern estable

El Partit Popular (PP) de Sedaví ha denunciat que el Govern municipal, després de la ruptura amb l'agrupació de Podemos (Sí Es Pot) en la localitat, el seu inicial soci de govern, porta mesos sense comptar amb la majoria de regidors necessària per a aprovar les més elementals qüestions en el Ple. Després del traumàtic cisma en l'inicial govern local no han aconseguit aprovar el Compte General de 2016 en tot l'any 2017, segons la crítica dels populars.

El Compte General és un conjunt de documents i estats que l'Ajuntament ha d'elaborar al final de cada any per a informar sobre la situació del patrimoni, del seu finançament, dels seus préstecs i deutes, a més de les despeses, ingressos, beneficis i pèrdues durant l'any al que es referix el Compte General, en este cas 2016. Per al PP, rdts manca d'una majoria suficient provoca "una constant incertesa, a més d'una gestió corrents".

Retrauen igualment que quant a Inversions, l'execució del pressupostat ha sigut escassa; 'no s'ha gastat ni un sol euro dels 2.900 euros previstos en ajudes a discapacitats. També han quedat sense executar els 119.500 euros previstos per al foment d'ocupació en Sedavi, dels quals s'han gastat zero euros, a més de quedar un sobrant de més de 30.000 euros en ajuda alimentària que tampoc s'ha donat a les famílies més necessitades'. Davant tal situació, els regidors del PP denuncien que PSOE-Compromís seguix sense aportar explicació alguna, ni alternativa ni solució, alguna cosa que asseguren 'xoca amb el qual prometia ser el govern més transparent de la història de la localitat'.

El partit es pregunta 'fins a quan els veïns de Sedaví hauran de suportar aquest Govern en pràctiques i esta gestió lamentable?'.

Pujar