elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví compta amb una nova treballadora social en el seu Centre de Salut

Sedaví compta amb una nova treballadora social en el seu Centre de Salut
  • Gràcies a una petició conjunta de diversos municipis de la comarca de l’Horta Sud

El Centre de Salut de Sedaví compta amb una nova treballadora social per a reforçar l'atenció sanitària i l'enllaç entre el propi centre i els serveis socials municipals, compartida amb el municipi de Benetússer. Aquesta professional atendrà les persones del municipi en aquest lloc els dimarts i dijous al matí de 8 a 14 h. i a partir del pròxim 15 de setembre, ampliarà la seua atenció en horari de vesprades els dimarts fins a les 19 h.

La nova treballadora social col·laborarà en la tramitació de la targeta sanitària, sol·licituds de grau de discapacitat, odontologia solidària o ajudes per a les cadires de rodes automàtiques entre altres funcions, gràcies a la petició conjunta realitzada a la Conselleria de Sanitat a l'octubre de 2021 pels municipis d'Albal, Alcàsser, Alfafar, Benetússer, Beniparrell, Massanassa, Llocnou de la Corona i Sedaví que no disposaven de personal de treball social en els seus centres de salut.

Per a utilitzar el servei, les persones interessades hauran de sol·licitar-lo en el taulell del Centre de Salut de Sedaví situat en l'Avgda Gómez Ferrer, 3.

Pujar