elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor Maruja Domínguez, persona molt involucrada amb el món faller i els moros i cristians de Sedaví

Mor Maruja Domínguez, persona molt involucrada amb el món faller i els moros i cristians de Sedaví
  • Va ser Fallera Major de Sedaví en l’exercici 2008-09

Sedaví es vist de dol després de la defunció de Maruja Domínguez, després d'una llarga malaltia. Maruja, mare de l'actual president de la Falla Bressol del Moble Fernando Hernica i del president de la Comparsa Contrabandistes Jaime Hernica, era una persona molt relacionada amb el món faller i una de les fundadores de la Festa de Moros i Cristians. De fet quan es va fundar la Junta Local Fallera, després de la seua dissolució en 1989, va ser la primera Fallera Major de Sedaví en l'exercici 2008-09.

Des de la Junta Local Fallera, la seua presidenta, Valle Amaya, la recorda com una persona molt vital i que ha treballat molt per les falles, amb una gran trajectòria i molt esforç i dedicació en les festes falleres i en els moros i cristians i vol manifestar les seues condolences a la família.

D'altra banda, Amparo Guillén, presidenta de la Junta Festera de Moros i Cristians lamenta profundament la pèrdua de Maruja i la defineix com a bona persona, una treballadora nata i molt involucrada en les festes del municipi, i vol enviar una forta abraçada als familiars.

Des de l'Ajuntament de Sedaví, l'alcalde José Francisco Cabanes destaca de Maruja la seua qualitat humana, i l'important llegat en el treball desenvolupat per mantindre les tradicions culturals del nostre municipis tant a nivell faller com en la festa de moros i cristians, i el seu més sentit condol a la família fallera, als festers de moros i cristians i als seus sers estimats.

Pujar