Castellano

• Tots dos van obtindre la medalla d’or en l’autonómic celebrat a Sueca

MÉS FOTOS
Alba Bustos i Joan Marcel Raga del Club Boxeo Sedavi, classificats per al Campionat d’Espanya Élit de Melilla. - (foto 2)

El Club Boxeo Sedaví ha aconseguit classificar a dos dels seus púgils, Alba Bustos i Joan Marcel Raga per al Campionat d'Espanya de Boxa Elit Masculí i Femení que tendra lloc del 12 al 18 de juny en el Pavelló Municipal Javier Imbroda Ortíz de la ciutat autònoma de Melilla on s'espera la presència d'una xifra superior als cent cinquanta esportistes.

La classificació per a disputar el Campionat d'Espanya la van obtindre en les finals autonòmiques celebrades recentment a Sueca, on tots dos van aconseguir la medalla d'or en les seues respectives categories.

Alba Bustos, en -60 Kg Elit Femení 3x3 es va imposar als punts (decisió unànime) a Guadalupe Sánchez del CB Tsubox del Cabanyal. Per la seua part Joan Marcel Raga, va aconseguir l'or autonòmic en Elit Masculí -60 Kg, després d'imposar-se en la final a Carlos Martinez del CB La Unió de Castelló).

Alba i Joan viatjaran a Melilla en els pròxims dies buscant proclamar-se Campions d'Espanya.