20 de novembre de 2019 20/11/19

"Pas a pas per la teua salut", l´Ajuntament de Santa Pola s´adhereix al programa per a fomentar l´ús de les escales

"Pas a pas per la teua salut", l´Ajuntament de Santa Pola s´adhereix al programa per a fomentar l´ús de les escales - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "Pas a pas per la teua salut", l´Ajuntament de Santa Pola s´adhereix al programa per a fomentar l´ús de les escales - (foto 2)

  L'Ajuntament de Santa Pola, a través del Departament de Salut Municipal, aposta per fomentar l'ús de les escales i per a això ha instal·lat en el consistori una sèrie d'adhesius que ens recorden la importància d'usar-les. Amb lemes com “pas a pas per la teua salut” o “tria pujar per l'escala” diferents petjades guien des de l'entrada de l'Ajuntament fins a l'accés de les escales, a més d'aquestes petjades, també s'han inclòs cartells adhesius instal·lats en els trams d'escales.

  L'objectiu del Departament de Salutació és potenciar l'activitat física diària i per a això aposten per difondre l'interés per la pràctica d'activitat física saludable en les nostres accions quotidianes.

  Aquesta iniciativa es troba dins del “Programa per al foment d'ús de les escales”. Un programa que pretén, mitjançant estímuls transversals, que la població adquirisca hàbits dinàmics més saludables en la quotidianitat. Aquest projecte és molt visual, així com de fàcil i econòmica implantació en el nostre entorn (edificis públics municipals).

  ocultar
  "Pas a pas per la teua salut", l´Ajuntament de Santa Pola s´adhereix al programa per a fomentar l´ús de les escales
  Pujar