27 d’octubre de 2020 27/10/20

Santa Pola comptarà amb una línia d'autobús Gran Alacant – Elx segons el projecte de servei públic de transport

  La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat definitivament el projecte de servei públic de transport CV-212, Alacant-Santa Pola, pel qual es regula l'ús general de viatgers per carretera de la Comunitat Valenciana.

  El projecte inclou quatre línies: la primera d'elles “Santa Pola-Alacant” ix des del nostre municipi fins a arribar a la capital de província, recorrent la N-332 i passant per l'accés a Gran Alacant i pel Altet, fins a arribar a Alacant.

  La línia 2A “Santa Pola-Gran Alacant-Arenals del sol-L’Altet-Alacant” té una longitud més àmplia i comença el recorregut en Tamarit-Playa Lisa i passa per les diferents urbanitzacions de Gran Alacant (Gran Alacant, Costa Hispània, Arenals del Sol) i la platja del Altet fins a arribar a Alacant. La línia 2B “Santa Pola-L’altet-Alacant” té un recorregut costaner per Tamarit-Playa Lisa, Av. Catalanet, Cala Aljub, Carabasí, Costa Hispània, Arenals del Sol i passa per també pel nucli urbà de l’Altet i la seua platja fins a arribar a Alacant.

  La línia 3 “Santa Pola-Aeroport-Universitat-Sant Vicent del Raspeig” passarà per Gran Alacant, Arenals del Sol i l’Altet abans d'arribar a l'aeroport, després d'això seguirà fins a la Universitat i fins a Sant Vicent. Les parades en la Universitat sol es materialitzen en època lectiva o d'exàmens.

  L'última línia, la 4, és circular “Gran Alacant-Arenals del Sol” i des del Centre Comercial recorre diferents urbanitzacions (urb. Muntanya i Mar, urb. Costa Hispània, urb. Arenals del Sol, urb. Panorama, urb. Don Poble, urb. Costa Hispània, urb. Muntanya i Mar i urb. Gran Alacant C. Comercial).

  A més de tot això, el projecte de servei públic de transport CV-211, Elx Rodalia, manté la Línia 7 “Elx – Santa Pola”, que té com a eixida l'estació d'autobusos, passant per l'Hospital General abans d'agafar la CV-865 i arribar fins a l'estació d'autobusos de Santa Pola i, després, fins a Gran Platja.

  Però aquest projecte introdueix com a novetat la Línia 8 “Gran Alacant-Hospital General-Elx”, el recorregut del qual serà des del Centre Comercial de Gran Alacant, N-332 – CV-865 fins a arribar a l'Hospital General i finalitzant el seu recorregut en l'Estació d'Autobusos d'Elx.

  Podeu veure els projectes al complet així com les al·legacions presentades en la pàgina web de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del territori: http://www.habitatge.gva.es/es/web/transportes/projectes-definitius-de-servei-public-de-transports-de-viatgers-amb-autobus

  Pujar