26 de gener de 2020 26/1/20

La Regidoria de Migracions i Solidaritat desmunta mites en una campanya contra el racisme i la intolerància

La Regidoria de Migracions i Solidaritat desmunta mites en una campanya contra el racisme i la intolerància - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Migracions i Solidaritat desmunta mites en una campanya contra el racisme i la intolerància - (foto 2)
  La Regidoria de Migracions i Solidaritat desmunta mites en una campanya contra el racisme i la intolerància - (foto 3)

  La Regidoria de Migracions i Solidaritat presenta una campanya contra el racisme, xenofòbia i intolerància, entorn al Dia Internacional de la Pau, que se celebra el 30 de gener.

  "La campanya consta de sis imatges amb les quals s'intenta desmuntar els mites i mentides sobre les persones migrants amb dades oficials", ha explicat el regidor, Samuel Ortiz, "en les imatges es parla de treball, ajudes, sanitat, delinqüència i estereotips atribuïts constantment a les persones migrants".

  Diàriament existeixen micro racismes i molts prejudicis sobre aquests ciutadans, totes i tots juguem un paper per a trencar aquests prejudicis i frenar aquestes actituds intolerants. El racisme és una xacra social que entre tots cal superar.

  El nostre deure és defensar els drets humans de totes les persones. Davant l'odi, tolerància.

  El dimecres 30 de gener a les 12.00 hores es commemora el Dia Internacional de la Pau amb el lema "Santa Pola ajuntes per la Pau" en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Santa Pola, aquest acte es realitza amb la col·laboració d'un grup de veïns i veïnes de la vila. Al final de l'acte es procedirà a penjar una bandera al balcó del consistori.

  Pujar