6 de juliol de 2020 6/7/20

L'Oficina de Habitatge gestiona en el nostre municipi el concurs per a l'adquisició d'habitatges de la Generalitat

L'Oficina de Habitatge gestiona en el nostre municipi el concurs per a l'adquisició d'habitatges de la Generalitat - (foto 1)

  L'Oficina d'Habitatge de Santa Pola gestionarà telemàticament tots els tràmits del concurs que ha tret la Generalitat Valenciana. La Conselleria d'Habitatge ha publicat un concurs per a adquirir d'habitatges en municipis de la Comunitat Valenciana per a la seua incorporació al parc públic de la Generalitat.

  Gemma Asencio, responsable de l'Oficina d'Habitatge de Santa Pola, explica que "amb açò la Conselleria pretén comprar habitatges als propietaris que vulguen vendre, aquestes passarien a ser llogades en règim de lloguer social".

  La campanya, que dura un mes, està enfocada a habitatges que no tinguen una antiguitat major de 50 anys. Des de l'Oficina d'Habitatge tramitaran telemàticament tota la informació, i animen a la gent a que acudisquen a informar-se a la seua oficina, situada en la quarta planta del Centre Cívic. "Aquesta és una bona oportunitat per als que volen vendre el seu habitatge i perque s'amplie el parc públic de lloguer social", apunta Asencio.

  El termini de presentació és fins al 4 de novembre.

  Teniu més informació en la pàgina web de la Conselleria d'Habitatge: http://www.habitatge.gva.es/web/vivienda-y-calidad-en-la-edificacion/concurs-per-a-l-adquisicio-d-habitatges-per-a-incrementar-el-parc-public

  Pujar