6 de juliol de 2020 6/7/20

L'Oficina d’Habitatge es reuneix amb les immobiliàries i constructores

L'Oficina d’Habitatge es reuneix amb les immobiliàries i constructores - (foto 1)

    Aquesta setmana l'Oficina de Habitatge de Santa Pola s'ha reunit amb les immobiliàries, constructores i particulars per a explicar-los la campanya de compra d'habitatge que està duent a terme la Generalitat Valenciana.

    Lorenzo Andreu, regidor d'Habitatge, ha explicat que la reunió va transcórrer amb harmonia, “en ella tant les immobiliàries com les constructores van poder fer-nos arribar els seus dubtes, dubtes que nosaltres traslladarem a la Conselleria d'habitatge. És la primera vegada que es fa un projecte com a est i pot fer por, però el meu consell és que vengen a informar-se a l'Oficina i si tenen intenció de vendre la seua casa, la posen a disposició de Conselleria. Un dels avantatges que té aquest projecte és que sempre poden retirar el seu habitatge del concurs”.

    Des de l'Oficina de Habitatge, Gemma Asencio ha anunciat que “ja comptem amb la previsió que isquen a concurs diversos habitatges, ens alegra que hi haja persones interessades perquè açò suposa que el parc públic de Santa Pola es veja incrementat, la qual cosa no ocorre des de fa aproximadament 35 anys”.

    L'Oficina de Habitatge guia a les persones interessades, en horari de 10:00 a 13:00 hores tramiten la informació necessària. El termini és fins al 4 de novembre.

    Pujar