5 de juliol de 2020 5/7/20

L'oficina d'Habitatge i Mediació paralitza un nou desnonament

L'oficina d'Habitatge i Mediació paralitza un nou desnonament - (foto 1)

    L'Oficina d'Habitatge i Mediació de Santa Pola ha paralitzat aquesta setmana un nou desnonament, amb aquest ja han aconseguit 65, i la setmana que ve tenen previst signar un altre, amb el que sumarien 66.

    En aquest cas, segons explica Gemma Asencio, responsable de l'oficina, es tractava d'una senyora de gairebé 80 anys. “Ens va arribar el desnonament d'aquesta senyora d'un dia per l'altre, com aquell que diu, i des de l'oficina ens vam posar en contacte amb el banc per iniciar el procés de mediació, ja que té una edat avançada i problemes de salut, derivats de l'edat, i que s'agreugen amb un problema com aquest. I automàticament ens vam posar en contacte també amb el jutjat, emetent un informe en què explicàvem la situació. En cosa d'unes hores el jutjat paralitza el desnonament i ens dóna un temps per negociar amb el banc i hui signem el contracte”, ha explicat Asencio.

    L'Oficina d'Habitatge i Mediació realitza altres moltes tasques, com les dacions en pagament, sol·licitud de moratòries i tasques de mediació entre entitats bancàries, arrendament entre particulars i veïnals.

    Pujar