8 de desembre de 2019 8/12/19

Alejandro Escalada dóna pas a Anna Antón per a representar a Compromís per Santa Pola a l'Ajuntament

Alejandro Escalada dóna pas a Anna Antón per a representar a Compromís per Santa Pola a l'Ajuntament - (foto 1)

  El regidor de Compromís per Santa Pola, Alejandro Escalada, ha presentat la seua renúncia a l'acta de regidor. Després de 6 anys dedicats a millorar el benestar de la ciutadania santapolera, el número 1 de Compromís en les passades eleccions de maig, ha decidit tornar a la docència i deixar pas a les generacions futures per a mantindre viva la flama de les polítiques de Compromís.

  Primer a l'oposició, al costat de Federico Zaragoza, i posteriorment com a primer tinent d'alcalde a l'equip de govern, Alejandro Escalada ha representat i aplicat les polítiques a favor del Medi Ambient, la Igualtat, la Justícia Social i la Cultura que sempre ha defensat Compromís per Santa Pola.

  Alejandro Escalada deixarà de ser regidor però no abandonarà la política. Continuarà sent el portaveu local d'Iniciativa (partit integrant de Compromís) per a reforçar el projecte de Compromís per Santa Pola i seguir treballant per millorar la vida de les santapoleres i santapolers, com ha fet tota la seua vida.

  Anna Antón prendrà el relleu com a nova regidora de Compromís per Santa Pola a l'Ajuntament. Amb l'experiència de la seua impecable tasca com a regidora de Cultura durant la passada legislatura, Anna Antón treballarà per frenar les polítiques de retrocés del govern del Partit Popular i VOX, i per donar veu a tota la ciutadania que se sent exclosa i perjudicada per les seues decisions.

  ocultar
  Alejandro Escalada dóna pas a Anna Antón per a representar a Compromís per Santa Pola a l'Ajuntament
  Pujar