24 de febrer de 2020 24/2/20

Sanitat de Sagunt continua amb els treballs de control de plagues en diferents zones de la ciutat

Sanitat de Sagunt continua amb els treballs de control de plagues en diferents zones de la ciutat - (foto 1)
  • La setmana vinent se centraran en la plaga de processionària del pi i de mosquits, recollida de mostres per a la prevenció de la legionel·la en la pista d'atletisme i el pavelló i s'atendran els avisos de la ciutadania tota la setmana

El departament de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt continuarà la setmana vinent amb els treballs de control de plagues d'insectes en diferents zones de la ciutat, revisar centres i fer treballs de segellament i millora de hermeticitat. Serà durant la setmana vinent, del dilluns 20 al divendres 24 de gener, quan l'empresa CTL (Companyia Tractaments Llevant), encarregada dels treballs, durà a terme els tractaments.

El dilluns 20 de gener es procedirà a fer treballs de control de la plaga de processionària del pi al voltant de San Cristòfol i paellers; el dimarts, 21 de gener, es realitzarà una revisió de focus de mosquits a Almardà, Corinto i en la desembocadura del Palància. El dimecres 22, s'atendran avisos durant tot el dia per a la seua actuació. Per al dijous 23, està previst procedir a la recollida de mostres per a la prevenció de la legionel·la en la pista d'atletisme i el pavelló. El divendres 24 es faran treballs de segellament i millora de hermeticitat en els centres que s'han detectat estes deficiències. Durant tota la setmana l'empresa farà actuacions en espais públics requerits per la ciutadania.

El departament de Sanitat recorda a més que la ciutadania té un important paper per a evitar la proliferació del mosquit tigre, ja que es calcula que més del 90% dels llocs on pot criar són privats. Recomana revisar periòdicament les llars i conscienciar  les persones de l'entorn perquè facen el mateix, ja que d'esta manera es pot reduir la presència d'este insecte. A més, l'Ajuntament de Sagunt posa a la disposició de la ciutadania diferents vies per a comunicar qualsevol incidència referent a plagues d'insectes, com ara el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

Pujar