elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt Turisme acull esta setmana diversos ‘Fam-Trip’ per a donar a conéixer la destinació i la comarca a prescriptors nacionals i internacionals

Sagunt Turisme acull esta setmana diversos ‘Fam-Trip’ per a donar a conéixer la destinació i la comarca a prescriptors nacionals i internacionals
  • Visita al Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), al Grau Vell i a l'aiguamoll de la Marjal dels Moros

  • Una ruta amb bicicleta per la Vall de Segó

  • Una visita al Mirador del Garbí i al municipi de Sagunt

MÉS FOTOS
Sagunt Turisme acull esta setmana diversos ‘Fam-Trip’ per a donar a conéixer la destinació i la comarca a prescriptors nacionals i internacionals - (foto 2)
Sagunt Turisme acull esta setmana diversos ‘Fam-Trip’ per a donar a conéixer la destinació i la comarca a prescriptors nacionals i internacionals - (foto 3)

La Delegació de Turisme de Sagunt ha col·laborat amb Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València per a donar a conéixer la destinació Sagunt i la comarca del Camp de Morvedre, a través d'un viatge de familiarització (fam-trip) pels llocs i monuments més emblemàtics del Camp de Morvedre. L'activitat està emmarcada dins de les accions del Pla de Dinamització i Governança Turística (PDGT) del Camp de Morvedre, gestionat per la Delegació de Turisme de Sagunt i finançat per Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i l'Ajuntament de Sagunt.

Durant diverses jornades, prescriptors de diversos mitjans nacionals i internacionals, han visitat Sagunt i el Camp de Morvedre per a conéixer de primera mà els recursos turístics, gastronòmics, naturals i patrimonials que posseïxen la ciutat i la comarca.

Les visites, gestionades des de la Delegació de Turisme, s'han centrat en la Ruta del Greal i a la comarca del Camp de Morvedre, i han donat a conéixer enclavaments naturals com la Marjal dels Moros, la Font de Quart o El Garbí; històrics com el Fortí del Grau Vell, la Torre de Benavites, Ciutat Vella de Sagunt, els Banys Àrabs de Torres Torres o el Monestir de Sant Esperit; acompanyant tot amb degustacions gastronòmiques.

Sagunt forma part de la Ruta del Greal del programa Crea Turisme de Turisme Comunitat Valenciana, des de 2018. Esta ruta prové d'Aragó i porta, passant per Sagunt, fins a la ciutat de València, on es conserva el calze considerat el Sant Calze del Sant Sopar.

Així mateix, este viatge de familiarització (fam-trip) s'ha centrat en promocionar la destinació Sagunt entre periodistes de diversos mitjans internacionals perquè puguen comercialitzar-lo de la millor manera i amb coneixement del territori que ofereixen. També ha estat dirigit a empreses intermediadores turístiques i bloguers d'influència, perquè puguen redactar continguts d'acord amb experiències pròpies i personals sobre els recursos naturals i culturals de la comarca i donen a conéixer la marca turística i el territori del Camp de Morvedre.

Entre els assistents a les jornades trobem als mitjans València Bonica, Samaruc Digital, Travindy Comunica turisme sostenible, Inspirience, Viatjar en família, Turiart cultura, turisme i art i, finalment, Viatges Iverem.

Els objectius principals d'esta activitat són donar a conéixer la marca turística i el territori del Camp de Morvedre; promocionar els principals recursos turístics del Camp de Morvedre, a més dels servicis turístics de la zona i donar a conéixer de primera mà la destinació perquè millore la comercialització i promoció de la zona.

El focus del viatge s'ha posat en la riquesa cultural i natural de la comarca, des dels centres històrics i monuments més importants, com el propi castell ibero-romà de Sagunt o els banys àrabs de Torres-Torres, passant pel monestir de Sant Esperit o la Font de Quart, fins a les increïblement diverses zones naturals, moltes de les quals amb alts graus de protecció legal, com: parcs naturals, llocs d'Interés Comunitari, zones humides d'importància internacional, zones d'especial protecció per als ocells, microreserves de flora, etc.

Pujar