11 d’agost de 2020 11/8/20

Cs Sagunt denuncia que l'emissari submarí de Canet està trencat i aboca milers de litres d'aigües residuals cada dia

Cs Sagunt denuncia que l'emissari submarí de Canet està trencat i aboca milers de litres d'aigües residuals cada dia - (foto 1)
  • Montesinos: “Canet i la Conselleria ho saben, però no fan res per solucionar aquest problema mediambiental i de salut pública”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Sagunt, Salvador Montesinos ha denunciat que “l'emissari submarí de Canet està trencat i aboca milers de litres d'aigües residuals cada dia”. “S'està posant en risc la salut de la ciutadania i perjudicant el medi ambient sense que les autoritats competents facen res per remeiar-ho”, ha advertit.

Segons el regidor de Cs, “la solució a aquest problema, que afecta de ple a Sagunt, passa per la Conselleria i per l'Ajuntament de Canet i totes dues administracions coneixen el que està passant”.

Per a Montesinos, “aquest és un exemple més de desídia i desistiment de la gestió de l'esquerra, que sol arribar tard i malament”. “És inadmissible que en ple S.XXI es produïsquen aquests desastres ambientals per la incompetència dels quals ens governen”.

Per tot això, l'edil de la formació taronja ha assegurat que “Cs demanarà totes les explicacions oportunes i a treballar perquè aquest atac al medi ambient i a la salut pública se solucione com més prompte millor”.

Pujar